Steun ons en help Nederland vooruit

Lid worden van politieke partij D66 in de gemeente Tiel?

Lid worden van een politieke partij doe je niet zomaar. Waarom zou je? En wat biedt het je? Lid zijn van D66 is niet alleen waardevol, maar ook heel leuk.

Lid zijn van D66 betekent opkomen voor een democratische, duurzame en open samenleving, waarin iedereen verantwoordelijkheid wil en kan nemen voor zichzelf en zijn of haar omgeving.

D66 wil Nederland vooruit brengen, door te investeren in onderwijs en duurzame economische groei.De fundamentele waarden van onze samenleving zijn vrijheid en gelijkwaardigheid, ongeacht opvattingen, geloof, seksuele geaardheid of herkomst. Door lid te worden van D66 draag je bij aan een beter Nederland.

In de gemeente Tiel is D66 vertegenwoordigd in de gemeenteraad met 3 leden, en een wethouder. Daarnaast heeft zij een actief bestuur. Je kunt bij D66 actief worden en bijdragen. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en mensen die graag iets bijdragen aan onze partij. Dit kan variëren tot een dagdeel helpen bij de campagne tot zitting nemen in de raad of in het bestuur.

Benieuwd wat jouw bijdrage kan zijn aan D66 en D66 Tiel in het bijzonder? We komen graag met je in contact!

Klik hier voor 10 redenen om lid te worden »

Laatst gewijzigd op 22 november 2018