Steun ons en help Nederland vooruit

Contact

Logo D66 Tiel

Je kunt meedenken en meedoen met D66 Tiel. Denk mee door jouw vraag, idee of tip met ons te delen. Of doe mee: word lid en word actief!

Heb je een vraag, een idee, een tip? Neem contact met ons op. We zijn nieuwsgierig!

Gaat het over het beleid of de plannen van D66 voor Tiel? Mail dan één van de fractieleden of de secretaris. Zij stuurt het bericht door naar de geschikte persoon.

Heb je een vraag of idee over de vereniging D66 Tiel? Stuur jouw bericht naar één van de bestuursleden, of naar de secretaris.

Meedoen

Lid zijn van D66 betekent opkomen voor een democratische, duurzame en open samenleving, waarin iedereen verantwoordelijkheid wil en kan nemen voor zichzelf en zijn of haar omgeving. D66 wil Nederland vooruit brengen, door te investeren in onderwijs en duurzame economische groei.
De fundamentele waarden van onze samenleving zijn vrijheid en gelijkwaardigheid, ongeacht opvattingen, geloof, seksuele geaardheid of herkomst. Door lid te worden van D66 draag je bij aan een beter Nederland.
Nog 10 redenen horen? We noemen ze hier!

Oefen invloed uit op de lijn van D66, zie hoe de partij in elkaar zit en kijk hoe je jouw lidmaatschap het beste kunt invullen.
Vul het aanmeldformulier in en word lid!

Word actief lid

Niet alleen contributie betalen en berichten ontvangen, maar ook deelnemen aan de partij? Word actief! Er zijn diverse themacommissies, verbonden aan de fractieleden. Zo kun je meedenken over het beleid. Daarnaast kun je aanschuiven bij fractievergaderingen. Deze zijn bij ons openbaar. Ook het campagneteam en de regionale commissie zijn vaak op zoek naar leden. Zo brengen we D66-leden dichter bij elkaar en maken we van D66 Tiel een bruisende vereniging.

Help mee met de campagne

Trek een witte jas aan en ga mee naar buiten. Of blijf wat meer op de achtergrond. Iedere bijdrage (ook geldelijk) wordt gewaardeerd. Je bepaalt zelf wat jouw bijdrage wordt aan de verkiezingscampagne of de permanente campagne (want D66 is niet alleen zichtbaar in verkiezingstijd). Laat ons weten hoe je kunt helpen en doe mee!

Vragen over meedoen?

Eerst meer weten? Neem contact op! Wouter van Lidth de Jeude vertelt je graag meer.

Papieren post kun je sturen naar:
D66 Tiel
T.a.v. de secretaris
Dijkmanzoet 8
4007 XH     Tiel

Laatst gewijzigd op 6 oktober 2020