Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 15 april 2021

Een belangrijke mijlpaal voor het Lingecollege

Yes! Vanmiddag hebben we de sleutel gekregen van het nieuwe lyceumgebouw! Een belangrijke mijlpaal voor het Lingecollege. Na een ingrijpende renovatie van zo’n 1,5 jaar is de bouw afgerond en kunnen we aan de slag met de inrichting!

Om deze belangrijke mijlpaal coronaproof te markeren heeft een aantal leerlingen van het lyceum tijdens het vak CKV (cultureel kunstzinnige vorming) een sleutelhanger vol positiviteit gemaakt. Die bestaat uit bloemen en vrolijk gekleurde stroken met daarop wensen van de leerlingen voor het onderwijs en zichzelf in het nieuwe gebouw. Een greep uit de wensen: “Nieuwe leuke herinneringen maken”, “Dat we mogen slagen in 2022”, “Een gezellig laatste schooljaar” en natuurlijk “Meer feestjes en minder corona”.
https://lingecollege.nl/nieuw-gebouw-lyceum-opgeleverd/