Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 16 februari 2019

Valentijnstaart voor wijkcentrum Westroyen

Elk jaar op Valentijnsdag zet D66 Tiel een vrijwilligersorganisatie in het zonnetje.
Een belangrijk deel van onze samenleving draait op vrijwilligerswerk. Enthousiaste mensen steken hun vrije tijd in een groot aantal activiteiten voor jong en oud. Alleen al in Tiel en omgeving zijn vele honderden vrijwilligers actief. Hoog tijd om  opnieuw een paar mensen onder de aandacht te brengen en te verwennen met een mooie taart. Deze keer bracht de fractie een bezoek aan de vrijwilligers van wijkcentrum Westroyen.

Een kleine greep uit het aanbod van wijkcentrum Westroyen: Je kunt er terecht voor een kopje koffie, een groep dammers, een kleicursus, schilderles en zelfs Chinese les voor kinderen is mogelijk.

Het centrum, dat is gevestigd in sporthal Westroyen, is een ontmoetingsplek voor vele groepen en bruist van de activiteiten. Je vindt hier ook het Centrum Jeugd en Gezin en de Stichting Plurijn.

Voorzitter Anneke de Bie heeft een actieve groep vrijwilligers om zich heen in een prachtig gebouw. Een team van acht mensen vormt een professioneel bestuur van een van de grootste wijkcentra van Tiel. Een club om trots op te zijn!