Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 23 maart 2018

Grootste zakkenvuller van Tiel opent Stichting Tip Top Tiel

Vanavond in de Beurs bij de feestelijke opening van Stichting Tip Top Tiel met Bart van den Berg (zakkenvuller bij Tip Top Tiel).
Flipje was erbij met de nieuwe ‘zwerfvuil-bakfiets’. Deze fiets kan via wijkcentra geleend worden voor het opruimen van zwerfvuilacties. Dankzij sponsoring door Gejo Cycleworld wordt de fiets nog verder aangekleed door leerlingen van ROC Rivor. Niacet schonk vuilknijpers en afvalzakringen, dus de eerste actie kan binnenkort van start! Tom van Oostrom, voorzitter van de raadswerkgroep ‘Schoon’, vertelde over de werkgroep Wonderschoon wonen in Tiel en toonde een eerste actieposter die binnenkort bij sportclubs en verenigingen aandacht vraagt voor het opruimen van (zwerf-) afval.
Zakkenvullers…aan de slag !