Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 13 maart 2018

Geslaagde gespreksavond over de zorg met Pia Dijkstra

D66 Tiel blikt terug op een mooie avond. Alle drie de gastsprekers hadden een inspirerend betoog. Paul Hijne, als directeur van Brede Zorgschool De Cambier, Dhr. Hendriks als directeur van Ziekenhuis Rivierenland en natuurlijk onze eigen Pia Dijkstra, 2e Kamerlid voor D66. De avond is afgesloten met zeer veel inhoudelijke vragen vanuit het publiek. Onderwerpen die aan de orde kwamen: druk op mantelzorgers, laaggeletterdheid, gevolgen decentralisaties Sociaal Domein en natuurlijk de donorwet. Aanwezig was iemand met een ontroerend verhaal. Hij maakt al meer dan twintig jaar gebruik van een donornier. Hij bedankte Pia Dijkstra voor haar inzet met betrekking tot de donorwet. Bijzonder moment.