Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 27 februari 2018

D66 in hoofdlijnen 2018-2022

De afgelopen raadsperiode laat zich kenmerken door een tijd van forse bezuinigingen en scherpe beleidskeuzes. Toch is het gelukt aan de toekomst van Tiel te blijven bouwen. We hebben een prachtige binnenstad, veel cultuur-, sport-, en recreatiemogelijkheden, uitstekende onderwijsvoorzieningen en een bovengemiddeld goed sociaal beleid.
Toch is er bij D66 nog genoeg te wensen voor onze gemeente. Een stad is nooit klaar. Zowel in de dorpen als in Tiel zien we telkens meer initiatieven van inwoners. Zij vinden gemakkelijker de weg naar de gemeente en nemen geleidelijk aan meer verantwoordelijkheid voor hun eigen leefomgeving. Zo wordt het steeds eenvoudiger om snel antwoorden op vragen te krijgen en elkaar te bereiken. Dat vindt D66 belangrijk!

In deze brochure stellen wij graag onze kandidaten aan u voor. Samen willen wij werken aan een Tiel dat klaar is voor de toekomst.

Lees verder: D66 brochure